Loading...
Skip to Content

Blog

Wij delen onze beste ideeën in onze blog

Home  Blog

Energiemanagement met Loxone

05 09 2023   admin   Info,

Energie vormt in iedere woning een essentieel onderwerp, vooral in deze tijden waarin een energiezuinig huis van onschatbare waarde is. Dankzij Loxone kan je energieverbruik geoptimaliseerd worden, wat resulteert in lagere energiekosten.

Mitsubishi Ecodan (lucht-water) aansturen met Loxone

19 07 2023   admin   Klimaatcontrole,

Beschikt je over een Mitsubishi Ecodan dan kunnen we deze aansturen via Modbus. Met dit protocol kunnen al de in- en uitgangen van de warmtepomp opgenomen worden in de loxone installatie. Hier is een bijkomende module voor nodig de “melcoBEMS mini A1M”.

Vaillant warmtepomp sturen en uitlezen met Loxone

19 07 2023   admin   Klimaatcontrole,

Indien je beschikt over: een aroTHERM plus, aroTHERM split, flexoTHERM exclusief oflexoCOMPACT, gaan we deze aansturen via het nieuw protocol “EEbus”. Hiermee gaan we de warmtepomp gemakkelijk kunnen uitlezen over het netwerk en toevoegen in de loxone config.

 

Nibe S-serie uitlezen en aansturen via Loxone

19 07 2023   admin   Klimaatcontrole,

Nibe (water-water)

Indien je beschikt over een Nibe S-serie gaat deze aangestuurd worden via Modbus.

Met dit protocol kunnen al de in- en uitgangen van de warmtepomp opgenomen worden in de loxone installatie. Deze modellen ondersteunen Modbus TCP/IP waardoor er geen externe interface nodig is.

Slimmer Werken in een Smart Office

18 07 2023   admin   Referenties,

Een tijdje geleden werden we gecontacteerd voor de implementatie van een gebouwautomatiseringssysteem in een prachtig nieuwbouw kantoor. Het resultaat is een pareltje van een Loxone project waarin alles voorzien is volgens de Loxone standaard oplossing: van verlichting, tot zonwering, tot een multiroom audiosysteem, tot beveiliging en een slimme toegangsoplossing. In dit kantoor hoeven de medewerkers niet langer na te denken over talrijke handelingen, maar voert het gebouw deze volledig uit zichzelf uit.

LAATSTE POSTS